Gezindim Boş Odalarda - Sevim Dabağ

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Gezindim Boş Odalarda - Sevim Dabağ, konusunda bu İçerik Gezindim Boş Odalarda - Sevim Dabağ hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Gezindim Boş Odalarda - Sevim Dabağ paylaşımı

KlaS

Admin

Gezindim Boş Odalarda Kitap Özet - Sevim Dabağ Kitapları - Gezindim Boş Odalarda Kitap Tanıtım - Gezindim Boş Odalarda Kitap Fiyatı - Gezindim Boş Odalarda Ön Okuma

Kitap Özet

Gezindim Boş Odalarda Türk edebiyatına damgasını vuran şairlerin yaşamları hakkında belki de son tanıkların ağzından anlatılanlarla hazırlanan yardımcı bir kaynak çalışmasıdır. Böylece yaşandığı

o puslu geçmişten haber veren, anı, mektup ve fotoğrafların, okunmadan, görülmeden, yok olup yitmeden tarihe geçmesi sağlandı. Şairlerin yaşamının köşe taşı olan eşler, anılarını anlatırken, şairlerin hayatının yanı sıra aynı zamanda yaşadıkları dönemin kültürel, sanatsal, tarihsel özelliklerinin de aktarıcısı, birer tanığıydılar.

Şu ana kadar kenarda durmayı, yüreklerini açmaya yeğleyen,

Jale Birsel’e, Münire Aksal’a, Vildan Saraç’a, Münire Dıranas’a, Huriye Necatigil’e, Biket İlhan’a, Mefharet Cansever’e,

Zuhal Tekkanat’a ve Güler Yücel’e sonsuz teşekkür ve

saygılarımızı sunuyoruz

http://www.ilknokta.com/urun/G/119019.jpg

Gezindim Boş Odalarda
Sevim Dabağ
İş Bankası Yayınları
Fiyatı : 12,00 TL
Nisan 2011
129 sayfa
ISBN: 9786053602118

Gezindim Boş Odalarda - Sevim Dabağ yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gezindim Boş Odalarda - Sevim Dabağ ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri