Genç Muhammet: Hayalim gerçek oldu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Genç Muhammet: Hayalim gerçek oldu, konusunda bu İçerik Genç Muhammet: Hayalim gerçek oldu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Genç Muhammet: Hayalim gerçek oldu paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Trabzonspor'un genç oyuncusu Muhammet Beşir, "10 yaşından beri hayalini kurduğum şey oldu. Avni Aker'de gol attım." dedi.

Eksik isimlerin fazlalığında teknik direktör Sadi Tekelioğlu, U19 takımından öğrencisi Muhammet Beşir, U17’den ise Abdülkadir Ömür’ü kadroya aldı. İki genç oyuncu bu sezon ilk kez 18’e girdi. Cardozo’nun yerine 81’de sahaya ayak basan Muhammet Beşir, 90+3. dakikada golünü attı. Başarılı futbolcu meşin yuvarlağı filelere gönderdikten sonra kendisine şans veren hocasına koştu ve ‘elini öpüyorum’ işareti yaptı. Maçın ardından konuşan 18 yaşındaki forvet, “Maçtan önce Yusuf abi gol atacağımı söylemişti. 10 yaşından beri hayalini kurduğum şey oldu. Avni Aker’de gol attım. Sadi hocama teşekkür ediyorum. Beni Araklıspor’dan 14 yaşımda o getirmişti” dedi.

Genç Muhammet: Hayalim gerçek oldu video oyunları ve haberleri, Genç Muhammet: Hayalim gerçek oldu ile kullanıcılar yeni oyunları takip edebilir.
Geri