Fethullah Gülen'le 11 Gün - - Mehmet Gündem

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Fethullah Gülen'le 11 Gün - - Mehmet Gündem, konusunda bu İçerik Fethullah Gülen'le 11 Gün - - Mehmet Gündem hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Fethullah Gülen'le 11 Gün - - Mehmet Gündem paylaşımı

Gripin

VIP Üye

Fethullah Gülen'le 11 Gün Özet - Mehmet Gündem Kitapları - Mehmet Gündem Kitap Tanıtım - Fethullah Gülen'le 11 Gün Ön Okuma

Kitap Özet

Dünyada beklentilerim değil, derdim oldu. Aynı derdi terennüme devam edeceğim; şartlar ne olursa olsun, sözüme kıymet verenleri eğitim faaliyetleri için dünyanın dört bir yanma koşmaya teşvik edeceğim...

Mezara konulurken bile fırsatım olursa yine, gidin okul açın, Türk dilini dünya dili haline getirme mevzuunda gayretten dur olmayın diyeceğim. Esnafımıza dünyanın dört bir yanma sürgünler halinde açılın ve sonra ağaçlar haline gelin, lobiler oluşturun ve Türkiye'yi destekleyin; dünyadan kopmuş bir Türkiye'nin ayakta durması mümkün değildir, demeye devam edeceğim.

Türkiye'nin davası büyük bir davadır. Ona topyekûn bir milletin, Milli Mücadele'de olduğu gibi sahip çıkması lazımdır, demeye devam edeceğim. Bu hususta sesimi kesecek ve bana bunları söyletmeyecek bir kanun da bilmiyorum. Ben her zaman milletimin yanında oldum. Gönlümü dolduran şeyler belli olduğu gibi, duruşum da çok nettir...

Kitap Ön Yüzü

http://www.kitapturk.com/images/book/032011/79669.jpg

Kitap Künyesi

Fethullah Gülen'le 11 Gün - Tarihi Röportaj - Mehmet Gündem
· Alfa Yayınları
· Basım Tarihi : 03 - 2011
· ISBN : 9786051063102
· Sayfa Sayısı : 332
· Etiket Fiyatı : 9.90 TL

Fethullah Gülen'le 11 Gün - - Mehmet Gündem yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Fethullah Gülen'le 11 Gün - - Mehmet Gündem ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri