Ferhat Güzel: İbrahim Tatlıses'in Vurulacağını Bilmiyordum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ferhat Güzel: İbrahim Tatlıses'in Vurulacağını Bilmiyordum, konusunda bu İçerik Ferhat Güzel: İbrahim Tatlıses'in Vurulacağını Bilmiyordum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ferhat Güzel: İbrahim Tatlıses'in Vurulacağını Bilmiyordum paylaşımı

Express

Tecrübeli Üye

http://i.imgur.com/fxRAVKc.jpg

Ferhat Güzel, İbrahimTatlıses'in Twitter hesabından duyurduğu "Vurulacağımı Biliyordun" iddialarını yanıtladı.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz cuma günü Twitter'dan, Ferhat Güzel'in kendisinin vurulacağını bildiği iddia edip, hakaretler yağdırmıştı.

"HALA BANA ALDIĞI EVDE OTURUYORUM"

Bu sabah Tv 8'de yayınlanan "Aramızda Kalsın"programına telefonla bağlanan Güzel, konuyla ilgili açıklama yaptı: "Evet, söylenenler beni işaret ediyor gibi, ben İbrahim abiyi aile bireyim olarak kabul etmişim, aile arasında olur böyle kavgalar. Ona saygı ve sevgim dışında hiçbir şey söylemem.

"EVİMİN DUVARINDA İBRAHİM TATLISES'İN FOTOĞRAFLARI VAR"

İbrahim abiyi, mutlaka birileri kızdırmıştır. Çocuk ruhlu bir insan İbrahim abi ve çok hassas bir dönemden geçiyor. Ben bu şahısları kesinlikle tanımıyorum. Restoranda içip küfürler saçtığım iddiaları da yalan. Ben alkol alan bir insan değilim. Evimin duvarında kendi öz babamın fotoğrafı yok, İbrahim abinin var. Ben şu anda onun bana aldığı evde oturuyorum. Benim suikasttan falan haberim yok, ben vurulacağını bilseydim kurşunlara karşı bedenimi ortaya koyardım".

Ferhat Güzel: İbrahim Tatlıses'in Vurulacağını Bilmiyordum güncel haberler ve son gelişmeler, Ferhat Güzel: İbrahim Tatlıses'in Vurulacağını Bilmiyordum ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Bunlar zamanında ibonun yanında konuşamıyorlardı bile
paylaşım için teşekkür ederim abem

Geri