Ersun Yanal'dan transfer açıklaması

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ersun Yanal'dan transfer açıklaması, konusunda bu İçerik Ersun Yanal'dan transfer açıklaması hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ersun Yanal'dan transfer açıklaması paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Caner ERkin'in imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Takımın transfer politikasına değinen Yanal, Sow ve Webo'nun Afrika Kupası'na katılacak olması bizi çok etkilemez, kadromuz yeterli. Ancak transfer dönemi sürüyor" dedi.

http://i.imgur.com/E5mCMxC.jpg

Fenerbahçe, yıldız oyuncusu Caner Erkin'le sözleşme imzaladı. Caner'in imza töreninin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'Dünya Kupası'nda mücadele eden oyuncularımı beğendim'

Ersun Yanal, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Dünya Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçeli oyuncuları beğendiğini söyledi. Özellikle Dirk Kuyt'ın performansından memnun olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, "Kuyt, her zamanki gibi çok iyiydi. Farklı mevkiilerde başarıyla görev yaptı. Diğer oyuncularımız da gayet iyi performans gösterdi. Portekizli oyuncuların performansı eleştiri konusu oldu ancak, Meireles ve Alves'i kötü bulmadım."

'Kadromuz yeterli'

Yanal'a sorulan bir soru da ocak ayında düzenlenecek Afrika Kupası üzerineydi. Bir gazetecinin, "Webo ve Sow'un Afrika Kupası'nda mücadele edecek olması sizi alternatif bir plan yapmaya yöneltti mi?" sorusuna yanıt veren Yanal, "İki oyuncu da bizim için çok değerli. Kadorumuzun yeterli olduğunu geçtiğimiz sezon gösterdik. Webo ve Sow olmadan da rahatlıkla kadro kurabiliriz. Farklı bir tasarrufumuz olursa zaten Ağustos'a kadar transfer yapılabilir" diye konuştu.

'Yaş ortalamasının yüksek olması sorun değil'

Tecrübeli teknik direktör, takımın yaş ortalamasının yüksek olduğuna ilişkin eleştirilere de değindi. Yanal, "Yaş ortalamasının yüksek olduğu doğru. Ancak bunun bizim açımızdan sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Dirk Kuyt'ın performansını herkes gösterdi. Bütün oyuncularımız takıma üst düzey katkı sağlamaya devam edecektir" dedi.

'Salih, umarım başarılı olur'

Fenerbahçe Teknik Direktörü, genç oyuncu Salih Uçan'ın Roma'ya transfer olmasını da değerlendirdi. Yanal, "Roma'ya transfer olması Salih için büyük bir şans. Eğer orada forma şansıu bulup oynarsa hem Türk futbolu, hem de Fenerbahçe için çok iyi olacak. Genç bir oyuncu, kolay bir tercih yapmadı. Umarım çok başarılı olur" ifadelerini kullandı.

'Diego büyük katkı sağlayacak'

Son olarak Diego Ribas transferini değerlendiren Yanal, Diego Ribas, Avrupa'da uzun yıllar forma giyen bir oyuncu. Onu herkes tanıyor. Türkiye'de oyun sert oynanıyor. Diego'nun yaratıcılığı ve deneyimiyle bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Umarım sakatlık yaşamaz" dedi.

Ersun Yanal'dan transfer açıklaması internet ve web teknolojileri, Ersun Yanal'dan transfer açıklaması ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri