Erken Rüya Zamanlar - Fatma Erdek

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Erken Rüya Zamanlar - Fatma Erdek, konusunda bu İçerik Erken Rüya Zamanlar - Fatma Erdek hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Erken Rüya Zamanlar - Fatma Erdek paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Erken Rüya Zamanlar Kitap Özet - Fatma Erdek Kitapları - Milyonluk Kirli Sır Kitap Tanıtım
- Erken Rüya Zamanlar Kitap Fiyatı - Erken Rüya Zamanlar Ön Okuma

Kitap detayı

Yarım kalan aşklar, tamamlanmamış cümleler gibidir. Bir hıçkırığa düğümlenmiş itiraflar, bastırılmak zorunda kalınan
hevesler, gönderilmemiş, hatta kaleme dahi alınmamış, yürekten yüreğe yazılan mektuplar, saklanmış duygular,
beklenmedik bir veda, zor anlar, zor yıllar…

Ayrılık…
Oysa, söylenecek ve yaşanacak ne çok şey vardı daha. Aradan geçen yıllar, onların aşklarını güçlendirmekten başka bir
işe yaramamıştı. Birbirini kıyamete kadar sevmek için yaratılmış olan Eser ve Nehir için de, cümle tamamlanmamıştı
henüz.

Sağ elimle kalbimin üzerine dokundum. Sanki gerçekten de var olan bir yaraya değiyordum. Yavaşça, usulca, aşkla… Ah,
kalbim! Bedenimin en iflah olmaz, en söz dinlemez, en laf anlamaz yeriydi. Başkasına dilsizdi, kördü, sağırdı. Sadece
Eser oturmuştu oraya ve bir dağ kadar yüksek, bir dağ kadar ağırdı.

Sen hep oradaydın Nehir. Gittim sandığında bile ben seni bırakmadım. Yumdum avuçlarımı, sakladım sıcaklığını… Kader
bu, biliyorum. Bu, elinde değil insanın. Sevdaların her biri birbirinden farklı. İçerikleri, derinlikleri, hissetme
şiddetiyle doğru orantılı. Benimki bir depremdi, bir iç sarsıntısı. Bir vurgun, bir kalp yarılması. Seni gördüğüm gün
başladı. Her yaşımda, her yılımda azalır sandım, umdum ama olmadı.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/1nXX75U.jpg

Sayfa Sayısı: 448
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları

Erken Rüya Zamanlar - Fatma Erdek yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Erken Rüya Zamanlar - Fatma Erdek ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri