Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin, konusunda bu İçerik Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Elif Gibi Sevmek Kitap Özet - Hikmet Anıl Öztekin Kitapları - Elif Gibi Sevmek Kitap Tanıtım
- Elif Gibi Sevmek Kitap Fiyatı - Elif Gibi Sevmek Ön Okuma

Kitap detayı

Kimse duymasın bilmesin diye sessiz ağlıyor insan bazen. Gece yarısı kimseyi uyandırmadan yağan o yağmur gibi.
Kimse bilmez yağıp geçmiştir. Sabah kalkıp pencerenizi açtığınızda içeri giren o tatlı soğuk esinti ve kokudan
anlarsınız yağmurun yağdığını. Bu kitabı okurken alacağınız o esintiyle diyeceksiniz ki; "bir Elif yağmuru yağmış
bir adamın yüreğine"

Namazlar gibi vakti olsa seni özlemenin... Alırız abdestimizi Yalandan yağmurlu İstanbul gecelerinde Özleriz adam
gibi...Sen yoktun o zamanlar, çocukluğumda en çok yağmuru severdim ben...Ne zaman bir dert gelse bana, yağmur yağar,
dinler, dokunur, ve topraktan kalkan o kokuyu koklardım... Ateşim sönerdi.. Sonra büyüdüm.. gözlerini gördüm, Yandım,
yağmur yağdı, ve ilk kez sönmedim... Ben yağmurdan daha fazla bi seni sevebildim...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/LD4HVBn.jpg

Sayfa Sayısı: 193
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yakamoz Yayınları

Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Elif Gibi Sevmek - Hikmet Anıl Öztekin ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri