Düz Taban Olan Askere Gidermi?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Düz Taban Olan Askere Gidermi?, konusunda bu İçerik Düz Taban Olan Askere Gidermi? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Düz Taban Olan Askere Gidermi? paylaşımı

Aleyza

Tecrübeli Üye

Düz tabana sahip insanlar uzun süre ayakta duramamaktadır.Askeriyede sürekli hareket isteyen bir yerdir ki gün boyu gerçekten hareketli olursunuz.

Düz taban sahip insanların askere alınıp alınmaması yapılacak olan muayeneden sonra belli olmaktadır.Düz taban olma derecenize göre bu farklılık gösterebilmektedir.Askeriye tarafından sevk edilecek olduğunuz hastanede doktorlar tarafından muayene edilip karar verilecektir ki büyük oran askerlik yapamaz raporu yani çürük raporu alacaksınızdır.

Fakat ben askerlik yapmak istiyorum çürük istemiyorum halinde diretmenizde belki doktor tarafından askerlik yapmanıza onay verilecek fakat askere başladıktan sonra verilen emirleri yapamamanız halinde tekrar bir doktora sevk edilir ve çürük raporu verilmesi büyük olasılıktır.

Düz Taban Olan Askere Gidermi? bunları biliyor muydunuz?, Düz Taban Olan Askere Gidermi? ile kullanıcılar ilginç bilgiler ve merak edilen konulara ulaşabilir.
Geri