Duygu Simyacısı - Seda Diker

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Duygu Simyacısı - Seda Diker, konusunda bu İçerik Duygu Simyacısı - Seda Diker hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Duygu Simyacısı - Seda Diker paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Duygu Simyacısı Kitap Özet - Seda Diker Kitapları - Duygu Simyacısı Kitap Tanıtım
- Duygu Simyacısı Kitap Fiyatı - Duygu Simyacısı Ön Okuma

Kitap detayı

Mucizeler sadece bilgelere değil, tüm insanlara aittir...

Gerçek bir simyacı olarak duygularını mucizeye, ilişkilerini altına dönüştürmek ister misin?

Çekim Yasası ile değil, sadece Yaradan'a teslimiyet yolculuğu ile hayatında mucizeler yaratma fikrine ne dersin?

Peki ya çok zahmetli olduğunu düşündüğün kişisel duygu temizliğini ve dolayısıyla ilişkilerini doğru yönlendirebilmeyi
tek başına, kimseden yardım almaksızın başarmaya ne dersin?

Kaderine küsme!

Esaret, Yaradan'ın verdiği kader planı değil, planın getirdiği kısırdöngülerdir.

Oysa, hayatını bir hapishane olarak değil, mutluluk ve özgürlük ile örülmüş sanat eseri gibi yaşayabilirsin… Eminim,
bunun pek çok yolu vardır. Ben sadece keşfettiğim yolu seninle paylaşmak arzusundayım.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/EYlYqsH.jpg

Sayfa Sayısı: 248
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları

Duygu Simyacısı - Seda Diker yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Duygu Simyacısı - Seda Diker ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri