Dile Benden Ne Dilersen - Fatma Burçak

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Dile Benden Ne Dilersen - Fatma Burçak, konusunda bu İçerik Dile Benden Ne Dilersen - Fatma Burçak hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Dile Benden Ne Dilersen - Fatma Burçak paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Dile Benden Ne Dilersen Kitap Özet - Fatma Burçak Kitapları - Dile Benden Ne Dilersen Kitap Tanıtım - Dile Benden Ne Dilersen Kitap Fiyatı - Dile Benden Ne Dilersen Ön Okuma

Kitap Özet

Tılsımlı hikâyeler seçtik size! Hem kendimizi ve Expressimizi anlatacağız hem de sizin Expressinize ortak olacağız. Kadim topraklardan bize miras kalan hikâyeler bunlar. Çin, Hint, Anadolu, Fars, Acem sözlerini devşirdik, okuduk, ağladık, derledik, yazdık.

Yazdıkça içimizde büyüyen düğümü, sen çözeceksin okudukça. Aynı satırlarda gülümseyip, aynı satırlarda hüzünleneceğiz belki.

Kimi zaman kendimize bile söyleyemediklerimizi söyleteceğiz birbirimize. Bazen ben senin dilin olacağım, bazen de sen benim kalemim.

Birlikte içimiz ısınacak...

Birlikte güleceğiz...

Birlikte hissedeceğiz hikâyelerin tılsımını...

http://i45.tinypic.com/2hhzj3p.jpg

Dile Benden Ne Dilersen
Fatma Burçak
Carpe Diem Kitap
Fiyatı : 9,50 TL
Mayıs 2012
ISBN: 9786055354527

Dile Benden Ne Dilersen - Fatma Burçak yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Dile Benden Ne Dilersen - Fatma Burçak ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri