Diego Ribas: Sahadan mutlu ayrılmıyorum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Diego Ribas: Sahadan mutlu ayrılmıyorum, konusunda bu İçerik Diego Ribas: Sahadan mutlu ayrılmıyorum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Diego Ribas: Sahadan mutlu ayrılmıyorum paylaşımı

RastKar

Çalışkan Üye

Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, Çaykur Rize maçının ardından konuştu.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de yıldız futbolcu Diego Ribas önemli açıklamalarda bulundu.

Kritik mücadele sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Lacivertli oyuncu, "Sahaya kazanmak için çıktık. Daha ligin başındayız. Böyle sahalarda parlak oyun ortaya koymak zor. Maç boyu ayakta kalmak için savaşmak zorundaydık. Kendimizi geliştirmemiz gerek" şeklinde konuştu.

'Herkes kendini incelemeli!'

Brezilyalı futbolcu, "Sahada bazı hatalar yaptık, bunu söylemek gerek. Herkesin kendini incelemesi gerek. Takım olarak hatalarımıza dikkat etmemiz gerek. Bu maçta toplu ve topsuz oyunda elimden geleni yapmaya çalıştım. Sahadan mutlu ayrılmıyorum" dedi.

'Önemli olan...'

Sambacı, oynadığı pozisyonla ilgili ise "Hiçbir şekilde sorun yok. Çizgiye yakın pozisyonda ilk kez oynamıyorum. Önemli olan kendinizi sahada rahat hissetmenizdir. Hangi mevkiide oynadığınızın önemi yok" ifadelerini kullandı.

Diego Ribas: Sahadan mutlu ayrılmıyorum internet ve web teknolojileri, Diego Ribas: Sahadan mutlu ayrılmıyorum ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri