Chelsea'den Gerard Pique atağı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Chelsea'den Gerard Pique atağı, konusunda bu İçerik Chelsea'den Gerard Pique atağı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Chelsea'den Gerard Pique atağı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

İngiliz medyası, Premier Lig'in namağlup lideri Chelsea'nin Ocak ayında Barcelona'lı Pique'yi transfer edeceğini iddia etti.

http://i.imgur.com/71iuUSM.jpg

Ocak ayı transfer dönemi yaklaştıkça, Avrupa medyasında transfer iddiaları yer almaya başladı. Bu iddialardan biri de İngiliz Gazetesi Daily Star'dan geldi. Gazetenin haberine göre, Chelsea, John Terry'nin yerini uzun dönem doldurabilecek bir stoper arıyor ve bu oyuncu da Barcelona'lı stoper Gerrard Pique... 27 yaşındaki defans oyuncusunun kontratıysa sezon sonu bitiyor ancak ezeli rakip ve oyuncunun daha önceden de formasını giydiği Manchester United'ın da devreye girmesi, Maviler'in Ocak ayı için Barça'ya 30 milyon euroluk bir teklif yapmasına sebep oldu.

Bu mithiş teklife rağmen, oyuncunun kısa zamanda Katalan ekibinden ayrılmasıysa kolay gözükmüyor. Çünkü Pique'nin kulübünden ayrılmak istemediği İspanyol emdyasına yaptığı açıklamalardan biliniyor. 63 kez İspanyol milli oyuncu, daha önce "Kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum. Takım arkadaşlarımı ve şehri seviyorum. Geleceğin ne getireceği tabiiki belli olmaz ama ben şu an kendimi buradan ayrılacakmış gibi hissetmiyorum." açıklamasını yapmıştı.

Chelsea'den Gerard Pique atağı araba bakımı ve ipuçları, Chelsea'den Gerard Pique atağı ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri