Chelsea'de taktiği masör vermiş!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Chelsea'de taktiği masör vermiş!, konusunda bu İçerik Chelsea'de taktiği masör vermiş! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Chelsea'de taktiği masör vermiş! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

İngiltere Premier Ligi 24. hafta karşılaşmasında Chelsea, deplasmanda konuk olduğu Manchester City'i 1-0 mağlup ederken maç sonunda teknik direktör Jose Mourinho'dan şok bir itiraf geldi.

http://i.imgur.com/JskqT1r.jpg

Portekizli teknik adam yaptığı açıklamada " Futbolcularıma en son Pazartesi günü öğlen saatlerinde konuştum. Maçın taktik konuşmasını masörümüz Billy McCulloch yaptı. Çok ciddiyim, soyunma odasında bas bas bağırdı. Kuvvetli İskoç aksanıyla yaptığı konuşmanın tek bir kelimesini bile anlamadım. Zaten benim anlamam hiç önemli değil, futbolcularım ise ayağa kalkıp çılgınca alkışladı." diye konuştu.

Bu sezon Manchester City'e sahasında ilk yenilgisini tattıran Londra ekibi, puanını 53'e yükselterek, puan tablosunda Manchester City'i yakaladı.

Chelsea'de taktiği masör vermiş! araba bakımı ve ipuçları, Chelsea'de taktiği masör vermiş! ile kullanıcılar araçlarını en iyi şekilde koruyabilir.
Geri