Cehennemlik - Hüseyin Rahmi Gürpınar

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Cehennemlik - Hüseyin Rahmi Gürpınar, konusunda bu İçerik Cehennemlik - Hüseyin Rahmi Gürpınar hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Cehennemlik - Hüseyin Rahmi Gürpınar paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Cehennemlik Kitap Özet - Hüseyin Rahmi Gürpınar Kitapları - Cehennemlik Kitap Tanıtım
- Cehennemlik Kitap Fiyatı - Cehennemlik Ön Okuma

Kitap detayı

Hastalık hastası ihtiyar Hasan Ferruh Efendi ve kendisine gençlik enerjisi versin diye evlendiği, kızı yaşındaki
eşi Cazibe Hanım! Yaş farkları, evlilikleri, aldatmalar ve toplumsal dayatmalarla iyice karmaşıklaşan ilişkiler
yumağı… İnsan doğasındaki zaafları, keskin gözlemler eşliğinde sunan ve kendi zamanının ötesine konuşmaya devam
eden bir Hüseyin Rahmi Gürpınar romanı!

"Yarım yüzyıldır dinmez bir ilgiyle Hüseyin Rahmi okuyorum. Onun ölümsüz eserlerinde, var olduğumuz toplumun yalnız
yakın çağları değil, bugünü yarını da yaşıyor. Gelecek zamanı dünden böylesine görebilmiş Hüseyin Rahmiyi
-itiraf edeyim ki- hep kıskandım. Bütün bu romanların acı kahkahalar olduğunu kim inkâr edebilir?"
-Selim İleri-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/KBtGiUR.jpg

Sayfa Sayısı: 430
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Cehennemlik - Hüseyin Rahmi Gürpınar yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Cehennemlik - Hüseyin Rahmi Gürpınar ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri