bu sene hangi takım şampiyon olur?

Super Ligde Hangi Takim Sampiyon Olur

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bu sene hangi takım şampiyon olur?, konusunda bu İçerik bu sene hangi takım şampiyon olur? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

bu sene hangi takım şampiyon olur?

- Sadefan.com | bu sene hangi takım şampiyon olur? paylaşımı
evet ogledirim, koyu GS'li =D nede olsa bizim gucumuzu indirecek baska takim yok :P:P:P demii :) Mahmut amcama çekmisim o tarafdan =D Aylecek cimbomluyuz biz =D

abdulhamit yiğenim geçen seneki en iyi kadro sizdeydi.ama şampiyonlar ligine bile gidemiyosunuz.mahmut amcan pes etti takım konusunda :D sen türkiyeye gel konuşalım yüzyüze ben anlatıyım sana feneri cimbomu beşiktaşı.

ben ama asla pes etmem :P cimbom 4 ever =D insallah seneye geliriiz ozaman dinleriim diiceklerini =D
Her sene en iyi transfer lerii yapiyoruz, takim dersen turkiyede en pahalisi galatasaray.. :P bu sene goreceksiin abii fenerii yenecegiiz insallah! :P

tamam abdulhamit kardeş.sen şu oylamaya katılımın biraz daha fazla olması için ugraş oldumu.ben bikaç kişiyi üye yaptım halada bakıyom varmı öle arkadaş diye

yok caniim, bu sene insallah cimbom sampiyon, yanii bizim uefa ya gitmemiz yakismiyor, sampiyonlar ligi ne gitmeliyiz biz =D insallah seneye gidecegiiz =D

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:48 ----------

Insallah kardeslerim bu aksam cimbom yenecektiir ! =D kizilay amca, sen bakacanmi maç a?

yabancı takımlara karşı oynadığında fener gs veya bjk sivas farketmez önemli olan türk takımının kazanması

evet insallah =D ama sende gormustursun , çok kötu kadro yla ciktik, baros ve arda girdii, baros gol atti, biz bu takimii aglatacaz insallah ali samiyen de =D insallah sivas la besiktas de geçer sampiyon lar ligine :D fener de tabiiki bizimle beraber uefa ya =D ben isterimkii cimbom fener e karsi oynasin uefa da =D

Ben Oy kullanmisim ama mesajimi yazmamisim :D
Tabiki Cim Bom Bom Galatasaray Sampiyon bu yil

Geri