Böyle Bırakıp Gitme Beni - E. Ali Okur

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Böyle Bırakıp Gitme Beni - E. Ali Okur, konusunda bu İçerik Böyle Bırakıp Gitme Beni - E. Ali Okur hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Böyle Bırakıp Gitme Beni - E. Ali Okur paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Böyle Bırakıp Gitme Beni Kitap Özet - E. Ali Okur Kitapları - Böyle Bırakıp Gitme Beni Kitap Tanıtım - Böyle Bırakıp Gitme Beni Kitap Fiyatı - Böyle Bırakıp Gitme Beni Ön Okuma

Kitap detayı

Bilenler bilirler ki sevgi denen sözcük, bütün doğrulukların, iyiliklerin ve güzelliklerin biricik anasıdır.
Bir başka deyişle sevgi; özgürlüğün, adaletin ve barışın en temel yakıtıdır. Gücüdür. Işığıdır.

İşte bu romanda sevginin, sevmenin nelere kadir olduğuna, doğanın dile gelip dillenerek nasıl bir aşk çığlığına
dönüştüğüne, sıradan diye görüp geçtiğimiz insanların da nasıl sıra dışı bir sevgi yaşadıklarına tanık olacağız.

Sözün özü; bu roman evrensel, özgün, bilgelik dolu, keyif dolu, lirik bir edebî yolculuğa davettir. Zihinlere
giydirilen o kadim ve modern örtülere, bir tür başkaldırıdır.

"Böyle Bırakıp Gitme Beni" romanı, hepimizin içindeki o iyi ve kötünün, güzel ve çirkinin, doğru ve yanlışın
sorgulanmasıdır.

Bu roman, edebî bir dille sunulan bir tür bilgelik sofrası; yani evrensel, özgür ve özgün bir akla yeni, yepyeni,
şiirsel bir yolculuktur.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/JxDkSuv.jpg

Sayfa Sayısı: 256
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Az Kitap

Böyle Bırakıp Gitme Beni - E. Ali Okur yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Böyle Bırakıp Gitme Beni - E. Ali Okur ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri