'Biz spor kulübüyüz!'

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

'Biz spor kulübüyüz!', konusunda bu İçerik 'Biz spor kulübüyüz!' hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

'Biz spor kulübüyüz!'

- Sadefan.com | 'Biz spor kulübüyüz!' paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

'Biz spor kulübüyüz!'

'Biz spor kulübüyüz!'

'Biz spor kulübüyüz!'

Hem kadınlar hem erkeklerde voleybolun Avrupa'daki 1 numarası olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, “Türkiye'de ilk defa bir spor kulübü, iki takımıyla bu başarıya ulaştı. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

http://i.imgur.com/PbLI4A6.jpg

Voleybolda tarih yazan Fenerbahçe’nin Kadın ve Erkek takımlarının ikisinin birden Avrupa’da şampiyon olması, Başkan Aziz Yıldırım’ı çok mutu etti. Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finali rövanş maçında ilk mücadelede 3-2 mağlup ettiği Rusya’nın Uralochka ekibini bu kez 3-0 yenerek zafere uzandı. Erkeklerde ise Fenerbahçe Grunding, İtalyan ekibi Andreoli’yi ilk mücadeleyi 3-2 kaybetmesine rağmen taraftarı önünde 3-0 devirip, tarihi başarının altına imzasını attı. Aziz Ylıdırım mücadele sonrasında, “Bu iki kupanın alınmasının ayrı bir özelliği var. Türkiye’de ilk defa bir spor kulübü, taraftarıyla ve iki takımıyla Avrupa kupasını kaldırıyor. Öncelikle kızlarımızı tebrik ediyorum. Bu kupa, camiamıza, yönetimimize, taraftarımıza, herkese armağan olsun. Erkekler de önemli bir başarıya imzasını atıp, onlar da kupayı müzemize koymayı başardılar” açıklamasını yaptı. Türkiye’de spor içinde değişmesi gereken bazı şeyler olduğunu da belirten Yıldırım, “Ben Metris’teyken kızlarımız Avrupa Şampiyonu oldular. Ama ardından yapılan ayak oyunlarıyla hak ettikleri yerde olamadılar. Onların yerine ise hak etmeyenler gönderildi. Ama bugün görüyorum ki, bizim kızlarımız hak ettikleri yerdeler” ifadelerini kullandı.

‘Diğerlerine katkı olacaktır’

Kızların Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edeceklerinin altını çizen Yıldırım, “İnşallah bu arenada Türkiye’ye çok daha fazla kupa ve başarı getirecekler. Voleybol, kadınlarımızla Türkiye’de oturmuş bir spor olmaya başladı. Diğer takımların da Türk voleyboluna katkılarının olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe kulübü, her branşıyla Türkiye’yi Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil ediyor ve etmeye devam edecek. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyoruz” yorumunu yaptı.

Şimdi gözler 13 Nisan’da...

Aziz Yıldırım, masa tenisi takımlarının Kadınlar ETTU Şampiyonlar Ligi’nde final oynayacağını hatırlatarak, “Masa tenisi takımımızın bir finali var (13 Nisan’da) ve orada da şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe 10 senedir ektiğini biçiyor artık” dedi. Bu arada masa tenisinin olduğu gün, kadın basketbolda da tarih yazılabilir. Çünkü FIBA Avrupa Kadınlar Ligi 8’li Final mücadelesi verecek Fenerbahçe’nin Rusya’da düzenlenecek organizasyondaki heyecanı,7 Nisan’da başlayacak. Eğer Kanarya 13 Nisan’daki finale kalırsa, şampiyonluk için mücadele verecek.

Koç: Çelme takılmasın

Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç, “Kazandığımız bu 2 kupa da ülkemiz için hayırlı olsun. Dünyanın en başarılı spor kulüplerinden biri olma vizyonu çerçevesinde amatör branşlara yatırım yaptık. Bu tip yatırımlarda bulunan kulüplere destek verilmeli. Alt yapıdan A takımlara kadar 2 bin 500 sporcumuz var. En çok vergi veren kulübüz. Bunların da en azından sahip çıkılmasa bile çelme takılmamasını dileriz” dedi.

Eda: Çok önemliydi

Kadın takımının deneyimli ismi Eda Erdem Dündar, CEV Kupası’nı kazanmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Eda, “Hem erkek hem de kendi takım arkadaşlarımı kutluyorum. Geçen sene kaybetmiştik ve bu sezon kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Bizi destekleyen herkesin ellerine ve yüreklerine sağlık” diye konuştu. Derya Çayırgan ise “Emeğimizin karşılığını aldık” ifadesini kullandı.

‘Herkese çok teşekkürler’

Fenerbahçe Grundig Erkek takımı oyuncusu Ceyhun Tendar, başarıdan dolayı son derece gururluydu. Ceyhun, “Çok mutluyuz. Sezon başından beri bunun için çalışıyorduk. Allah’a çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık. Aslında ilk maçı da alırdık, ama orada bir şanssızlık oldu. Burada telafi etmesini bildik. Bizi desteklemek için salona gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftar sayesinde bu kupayı kazandık” şeklinde konuştu.

'Biz spor kulübüyüz!' motor ve araba forumu, 'Biz spor kulübüyüz!' ile kullanıcılar araç ve motor bilgilerini paylaşabilir.
Geri