Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız

Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız, konusunda bu İçerik Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

Ask_Perisi

Bilgin Üye

Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız her telden içerikler, Bir gemide 100 kişi var,bunların 99u katil 1'i masum.Siz o gemiyi batırır mısınız ile forum üyeleri farklı konuları keşfedebilir.
bakin bana kalirsa once sorun o bir kisi yuzme biliyorsa batirin :D

onun masum oldugunu ogrenirlerse zaten o mefta olur gemiyi batirinki yuzerek kurtulma ihtimali dogar :D

Ben dusunmem gemiyi batirirdim masum kisi de onemli tabiki ama kurunun yaninda yasda yanar maalesef

Belki ilk akla gelen bu ama iyi düsünüldügünde emperyalistlerde dogru, yahudilerde ve Müslüman Türklerde 1 kisi cok kisi gibidir yanlismi ?

Simdi soyle dusunek gorev o gemiyi batirmak ne yapmamiz lazim vatani gorevini duygusalliga mi birakak yoksa hakkini helal gardasim mi diyek ?
tabii herkes ayni dusuncede olmasi mumkun deyil :)

Geri