Bilic iddialara yanıt verdi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bilic iddialara yanıt verdi, konusunda bu İçerik Bilic iddialara yanıt verdi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bilic iddialara yanıt verdi paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı, ülke basınına açıklamalarda bulundu.

http://i.imgur.com/VsWDVel.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hırvatistan medyasına yaptığı açıklamalarda siyah-beyazlı takımı değerlendirirken, son dönemlerde adının West Ham United ile anılmasını da yorumladı.

Sportske Novosti'ye verdiği röportajda Beşiktaş'ın 15 milyon taraftara sahip ve şampiyonluk hedefleri olan bir takım olduğunu anlatan Bilic, "Ancak şampiyon olamasak da dünya başımıza yıkılmayacak. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un ne kadar güçlü olduğunu, ligin ne kadar zorlu olduğunu gören realist insanlara sahibiz." ifadelerini kullandı.

STADYUM ŞİKAYETİ

Kulübün önceliğinin yeni stadyum olduğunu da belirten başarılı teknik adam, şöyle devam etti: "Bu bizim için önemli bir handikap. Maçlarımızı oynadığımız 70-80 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı'nda 10-15 bin kadar seyircimiz oluyor. Atmosferi sağlayamıyoruz. Deplasman maçlarımız bile daha iyi oluyor. Çünkü müthiş bir taraftara sahibiz ve çoğu zaman ev sahibi ekibin taraftarlarını bile bastırabiliyorlar. Onlardan çok etkileniyorum."

WEST HAM UNITED İDDİASI
Bilic, son dönemlerde Ada basınında West Ham United'ın kendisiyle ilgilendiği yönen çıkan haberler hatırlatıldığında ise şöyle konuştu: "Bu konu hakkında bir şey bilmiyorum. Bu tip şeyler futbolun bir parçası. Buna artık alıştım. Şu an tüm enerjimi Beşiktaş için harcıyorum. Haziran ayına kadar bir yıl uzatma opsiyonlu olarak sözleşmem var. O da kulübün vereceği bir karar. Bilirsiniz futbolda kontratlar değil, alınan sonuçlar önemlidir."

Bilic iddialara yanıt verdi oyun incelemeleri ve rehberleri, Bilic iddialara yanıt verdi ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri