Bilgisayardaki Açılış Şifresi Nasıl Kırılır ?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Bilgisayardaki Açılış Şifresi Nasıl Kırılır ?, konusunda bu İçerik Bilgisayardaki Açılış Şifresi Nasıl Kırılır ? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Bilgisayardaki Açılış Şifresi Nasıl Kırılır ? paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Şimdi pc açılmıyor Karşınızda şifre isteyen bir makina var Ne yapacaz ozaman

Pc ye Res atın . Pc açılmadan sürekli F8 tuşuna basın . Karşınıza yeni bir pencere gelcek . Ordaki pencereden güvenli kipte başlatmayı seçin Pcniz güvenli kipte başlatıldığında sizden şifre istemicektir . Bundan sonra Başlat > Ayarlar > Denetim Masasına girin Denetim masasından Kulanıcı hesaplarına girin Aşağıda size engel olan şifreli kullanıcıyı seçin ve şifre değiştir deyin Şifre değiştirirken sizden eski şifreyi istemiyor Şifreyi değiştirdikten sonrada pcye res atın ve sizden şifre istediğinde değiştirdiğiniz şifreyi yazın Pc Açılacaktır .

Bilgisayardaki Açılış Şifresi Nasıl Kırılır ? bilgisayar forumu, Bilgisayardaki Açılış Şifresi Nasıl Kırılır ? ile teknik bilgiler, sorun çözümleri ve yenilikleri takip edebilirsiniz.
Admin de Sifre var

Slm,

Peki güvenli moddan agri bilgisayar acildi diyelim, Admin hesabindada sifre var ize ne yapmak lazim ?

Fatih

bılıyorsan yaz kardesım oturumlar admınıstrator tarafından kısıtlı ıse ne yapacaksın xp sıstemlerde sıfre ekranı gelıdıgnde ctrl alt delete yapın ust uste 2 defa oturum acma ekranı geldıgınde administator yazın kullanıcı adına ve admın olarak oturumu acın kısıtlama yok ıse eger daha sonra denetım masası ve kullanıcı hesaplarından sıfrenızı kaldırın bu sadace xp de gecerlıdır wın7-8 de gecerlı degıldır ve sıstemguvenlık koruması fazla oldugu ıcın mumkun degıl yardımcı program kullanınn

Böyle bilgiler paylaşılan bilgilerin detaylı olarak anlatılması gerekmektedir. Win7 mi 8 mi Xp demi nerede geçerlidir..

Bahsettiğiniz şifre değiştirme Administrator ile açılmış olan oturumların şifresiz olması halinde yapılacak bir uygulamadır. ve Xp için geçerlidir..

Geri