Dizi Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da!, konusunda bu İçerik Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da!

- Sadefan.com | Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da! paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads//2013/04/benim-hala-umudum-var-dizisi.jpg

Modern Kül Kedisi Hikayesi" sloganıyla yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan Benim Hala Umudum Var, Nisan Akman'ın yönetmenliğinde çekiliyor. Yapımcılığını Golg Yapım'ın üstlendiği yeni Benim Hala Umudum Var'ın senaryosunda Deniz Akçay ve Onur Uğraş'ın imzası var.
Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız ve Berk Oktay'ın başrollerinde oynadığı Benim Hala Umudum Var'da Gizem Karacan'ın canlandırdığı Umut'un hikayesi konu ediliyor.
Umut, İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde annesi, kız kardeşi, üvey babası ve üvey kardeşleriyle birlikte yaşamaktadır. 23 yaşında olan Umut, Hakan ve Ozan'la tanışacak; böylece ilk defa aşık da olacaktır.

Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da! filmler, diziler ve fragmanlar, Benim Hala Umudum Var Yakında Star’da! ile kullanıcılar en güncel video ve içerikleri takip edebilir.
Geri