Beni Yakma - Tahereh Mafi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beni Yakma - Tahereh Mafi, konusunda bu İçerik Beni Yakma - Tahereh Mafi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Beni Yakma - Tahereh Mafi paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Beni Yakma Kitap Özet - Tahereh Mafi Kitapları - Beni Yakma Kitap Tanıtım
- Beni Yakma Kitap Fiyatı - Beni Yakma Ön Okuma

Kitap detayı

Omega Noktası'nın kaderi belirsiz. Juliette'nin tüm dostları hatta tanıdıgı herkes, ölmüs olabilir. Savas daha
baslamadan bitebilir. Juliette, Yeniden Kurulus'un önündeki tek engel. Kendisi hayatta kalmayı basarabilirse
Yeniden Kurulus'un var olamayacagını biliyor. Ama Yeniden Kurulus'u yıkmak ve az kalsın canını alacak olan adamı
ortadan kaldırmak için Juliette'in aklının ucundan bile geçmeyen birinin yardımına ihtiyacı var: Bu kisi Warner.

Düsmanlarını yok etmek için birlikte mücadele ederlerken, Juliette bildigini sandıgı her seyin -Warner, yetenekleri
ve Adam- yanlıs oldugunu da kesfediyor.Tahereh Mafi'nin Beni Bırakma ve Bana Dokunma kitaplarıyla baslayan
Juliette'in macerası Beni Yakma ile tehlikeli, romantik, macera dolu ve sok edici bir zirveye ulasıyor!
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/unAuBE5.jpg

Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX

Beni Yakma - Tahereh Mafi yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Beni Yakma - Tahereh Mafi ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri