Beni Sev Diye - Asude

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beni Sev Diye - Asude, konusunda bu İçerik Beni Sev Diye - Asude hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Beni Sev Diye - Asude

- Sadefan.com | Beni Sev Diye - Asude paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Beni Sev Diye - Asude

Beni Sev Diye - Asude

Beni Sev Diye Kitap Özet - Asude Kitapları - Beni Sev Diye Kitap Tanıtım
- Beni Sev Diye Kitap Fiyatı - Beni Sev Diye Ön Okuma

Kitap detayı

Aşk mı? Nefret mi? Gurur mu? Kabulleniş mi?

Ateş gibi kızıl saçlarıyla bambaşka bir güzelliği olan Kristy, buzdan bir iklimin hüküm sürdüğü topraklarda
yapayalnız, yoksul bir hayat yaşamaktadır. Onu gören her erkeğin dikkatini çeken büyülü güzelliğine rağmen,
kalbini kimseye açmayacağına dair kendine bir söz vermiştir. Çünkü kalbinin derinliklerinde, yedi yıl önce
evlendiği ancak yüzüne bile bakmadan onu kovan o zalim adamın izlerini taşımaktadır.

Simsiyah saçları, geceden karanlık gözleri, dünyayı yüklenecek kadar güçlü görünen bedeniyle Bradley, her
kadının romantik hayallerini süsleyen görkemli bir soyludur. Onda eksik olan tek şey, bir kalptir. Genç adam
unutmayı seçtiği geçmişinden uzak, duygusuz bir hayat yaşarken, kızıl saçlı asi bir kadınla karşılaşır. Bu
gizemli kadının gerçek kimliğini öğrendiğinde dünyası sarsılacaktır.

Geçmiş yaraların sızısını hâlâ duyan genç kadın, geleceğini de yaralamaya ant içmiş Bradley ile yeniden
karşılaştığında, yedi yıl önceki gibi itaatkâr olmayacaktır.

Ve genç adam asla kabullenemeyeceği gerçeklerle yüzleşirken, Kristy'nin asi ruhunun arkasındaki masumiyetle,
sadece kalbinin değil, derin bir aşkın da farkına varacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.hizliresim.com/ZVMWBZ.jpg

Sayfa Sayısı: 592
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları

Beni Sev Diye - Asude yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Beni Sev Diye - Asude ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri