Beni Senden Kurtar - Jessica Trapp

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beni Senden Kurtar - Jessica Trapp, konusunda bu İçerik Beni Senden Kurtar - Jessica Trapp hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Beni Senden Kurtar - Jessica Trapp paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Beni Senden Kurtar Kitap Özet - Jessica Trapp Kitapları - Beni Senden Kurtar Kitap Tanıtım
- Beni Senden Kurtar Kitap Fiyatı - Beni Senden Kurtar Ön Okuma

Kitap detayı

Evlenmeyi reddettiği için ailesi tarafından kuleye hapsedilen Leydi Brenna, günlerini, kimseye gösteremeyeceği resimler yaparak
geçirmektedir. Bu resimlerin ortaya çıkması durumunda idam edileceğini bilse de, gizli tutkusundan vazgeçemez. Ancak hayatı Kont
Montgomery'nin Brenna'nın kız kardeşiyle evlenmek için Windrose Kalesi'ne gelmesiyle değişir.

Brenna kardeşinin böyle barbar bir adama denk olmadığını bilmektedir. Kardeşini korumak için, Brenna gelinliği kendisi giyer ve
herkesin önünde tir tir titrediği Kral'ın infazcısı Montgomery Kontu, James Vaughn ile evlenir…

James gerçeği öğrendiğinde bu zoraki ilişkinin yarattığı tehlike de tutku da artacaktır.

Brenna sadece resimlerinden bildiği arzuyu onda bulacak, James ise unuttuğu aşkı yeniden keşfedecektir.

"Bu kitap iradelerin savaşı, sıcak aşk sahneleri ve tutkulu kadın karakteriyle Johanna Lindsey romanlarını hatırlatıyor. Eğer
klasik bir hikâyeye getirilen yeni bir bakış açısı arıyorsanız, bu roman tam size göre."
-Kathe Robin, RT Book Reviews-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/HjjRNTL.jpg

Sayfa Sayısı: 399
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları

Beni Senden Kurtar - Jessica Trapp yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Beni Senden Kurtar - Jessica Trapp ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri