Beni Özledin mi? - Karen Rose

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Beni Özledin mi? - Karen Rose, konusunda bu İçerik Beni Özledin mi? - Karen Rose hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Beni Özledin mi? - Karen Rose paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Beni Özledin mi? Kitap Özet - Karen Rose Kitapları - Beni Özledin mi? Kitap Tanıtım
- Beni Özledin mi? Kitap Fiyatı - Beni Özledin mi? Ön Okuma

Kitap detayı

Amerika'nın sayılı zengin ailelerinden birine mensup delikanlı Ford Elkhard ve sevgilisi Çin asıllı Kimberly gece yarısı
kaçırılmış ve bu esnada Ford'un koruması Zacharias öldürülmüştür.

Ford, elleri ve ayakları bağlı; ağzı bantlı vaziyette gizli bir yer altı sığınağında rehin tutulmaktadır. Kimberly'nin
akıbeti ise meçhuldür. Ford, Eyalet Savcı Yardımcısı Daphne Montgomery'nin oğludur ve 3 Aralık 10.00'da annesinin
yürüttüğü bir cinayet davasıyla ilgili olarak jüri nihai kararını verecektir. İlgili taraflar, basın ve Amerika halkı
dava sonucunu heyecanla beklemektedir.

Gençleri kaçırıp bir polisi öldüren Doug ise sabahın kör saatinde, arka sokakların birinde cinayet sanığı Reggie'nin
ağabeyi George Millhouse'a bazı silahlar satmakla meşguldür.

Doug, Ford'u fidye için mi kaçırmıştır? Eğer öyleyse niçin Elkhart'lara telefon etmez? Yoksa o, Millhouse ailesinin bir
maşası mıdır? Eğer öyle olsaydı Ford'u çok daha önce kaçırması gerekmez miydi? Kimberly kimdi ve şimdi neredeydi? George
satın aldığı silahlarla ne yapacaktı?

İlk sayfasından itibaren okuyucunun zihninde birçok soru oluşturan romanda, akıcılığı ve gerilimi sağlayan her cevap
beraberinde yeni soruları getiriyor.Müthiş bir kurgu ve müthiş bir aksiyonlar zinciri…
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/tCjZWmn.jpg

Sayfa Sayısı: 544
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kanes Yayınları

Beni Özledin mi? - Karen Rose yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Beni Özledin mi? - Karen Rose ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri