Baykal istifa etti ama, peki ya Baytok?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Baykal istifa etti ama, peki ya Baytok?, konusunda bu İçerik Baykal istifa etti ama, peki ya Baytok? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Baykal istifa etti ama, peki ya Baytok? paylaşımı

Kizilay

Bilgin Üye

O kaset Baykal'ı yerinden etti. Peki ya kasette adı geçen ikinci aktör, Nesrin Baytok istifa edecek mi? Yanıtı çok net oldu.

Nesrin Baytok
http://www.ajans5.com/photos/901073994.jpg

Internette yayınlanan kaset Baykal'ı yerinden etti. Eski Genel Başkan "komploya karşı mücadele etmek için istifa ediyorum" diyerek gitti. Peki ya kasetteki diğer aktör? Baykal'ın yanındaki kişi olduğu iddia edilen Nesrin Baytok istifa edecek mi? Onun yanıtı kısa ve net oldu: “Buraya gelmek için 20 yıl çalıştım, istifa etmem”

Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı görevinden istifasının ardından gözlerin çevrildiği CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un milletvekilliğinden ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenirken, kendisinden çok ilginç bir çıkış geldi.

İSTİFA ETMEM

CHP'de Baykal'ın en yakınındaki isimlerden olan Önder Sav'ın, uygunsuz görüntülerin internete düşmesinin hemen ardından Nesrin Baytok'tan istifa etmesini istediği öğrenildi.

Nesrin Baytok'un “Buraya gelmek için 20 yıl çalıştım, istifa etmem” dediği belirtiliyor.

Baykal istifa etti ama, peki ya Baytok? güncel haberler ve son gelişmeler, Baykal istifa etti ama, peki ya Baytok? ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Geri