Başarının Şifreleri - Selim Adar

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Başarının Şifreleri - Selim Adar, konusunda bu İçerik Başarının Şifreleri - Selim Adar hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Başarının Şifreleri - Selim Adar paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Başarının Şifreleri Kitap Özet - Selim Adar Kitapları - Başarının Şifreleri Kitap Tanıtım
- Başarının Şifreleri Kitap Fiyatı - Başarının Şifreleri Ön Okuma

Kitap detayı

*Başarılı olmayı ve başarılı evlat yetiştirmeyi isteyenler.

*Başarıya ulaşmanın ve başarılı olmanın insanın elinde olduğunu düşünenler.

*Daha az gayret, az ve verimli çalışmayla, daha çok başarı elde etmeyi düşünenler.

*Ders çalışma yöntemlerini öğreneyim diyenler.

*Nasıl çalışılırsa, başarılı olunacağını bilmek isteyenler.

*Başarıya götüren yöntemlerin, neler olduğunu öğrenmek için çaba sarf edenler.

*Çocuk ve gençlerin başarısını artırmak isteyen veya ben başarılı olacağım diyenler.

*Anne-babalar, yönetici ve öğretmenler, öğrencinin başarılı olmasında etkileri en fazla olan kişilerdir. Bunun için, "Başarı Yol Haritası"nı görmek isteyenler.

*"Başarının Zirvesi"ne ulaşmayı hedeflerine koyan her yaştaki kişiler. "Başarının Sırları"nı öğrenmeyi düşünenler.

*Yani bu kitabı okuyan herkes, adeta bir yüzme sanatını öğrenecek, kendinize ve çocuklarınıza daha güzel yarınlar sağlamış olacaksınız.

*Sözün özü; bu kitabı okuyan herkes "Başarının Şifreleri"ni öğrenmiş olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/e0RmDRA.jpg

Sayfa Sayısı: 320
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sokak Kitapları Yayınları

Başarının Şifreleri - Selim Adar yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Başarının Şifreleri - Selim Adar ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri