At Antrenörü ne demektir

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

At Antrenörü ne demektir, konusunda bu İçerik At Antrenörü ne demektir hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

At Antrenörü ne demektir

- Sadefan.com | At Antrenörü ne demektir paylaşımı

Text

Tecrübeli Üye

At Antrenörü ne demektir

At Antrenörü ne demektir

At Antrenörü ne demektir

Atı besler Atın rahatsızlığının olup olmadığını kontrol eder Atın yaşadığı yerin ( Box ve Padoklar) fiziki koşullarını ayarlar Atı yarışa hazırlar hazır olup olmadığına karar verir Atın günlük antreman programını hazırlar ve uygulamasını takip eder.
At Antrenörü Kullanılan Malzemeler
Tok(kask) Çizme Kantarma(başlık) Eğer Üzengi Kronometre Lonj kamçısı Yular Lonj ipi.
At Antrenörü Özellikler
At antrenörleri öncelikle atçılık sporunu ve atı sevmelidirler Ayrıca at antrenörü olmak isteyenlerin görevlerini yerine getirmeye engel bedensel eksiklikleri ve sağlık sorunları olmayan Atlarla iyi iletişim kurabilen sabırlı ve dayanıklı yeniliklere açık tedbirli ve dikkatli kimseler olması gerekir.
At Antrenörü Okulu
Meslek eğitimi aşağıdaki meslek yüksekokullarının At Antrenörlüğü bölümünde verilmekte iken bu bölüm adının Atçılık ve Antrenörlüğü olarak değişmesi nedeniyle At Antrenörlüğü adıyla artık öğrenci alınmamaktadır. Bu nedenle D- Meslek Eğitimi bölümünde bulunan bilgiler At Antrenörlüğü bölümü eğitiminin verildiği zamandaki araştırılan bilgileri kapsamaktadır.
At Antrenörü Okulu Kaç Yıllıktır
Eğitim süresi lise veya dengi okuldan sonra 2 yıldır. Eğitim Türkiye Jokey Klübünden görevlendirilen elemanlar ile Veteriner Fakültesi öğretim görevlilerince verilmektedir.
At Antrenörü Diploma
Eğitimi başarı ile tamamlayanlar önlisans diploması ve T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulunca açılan sınavda başarılı olmaları halinde At Antrenörü unvanı alabilmektedirler.
At Antrenörü Çalışma Alanları
Bu bölümden mezun olanlar gördükleri eğitim kapsamında hipodromlarda özel ve kamuya ait haralar ve at barınaklarında iş bulabilirler. Ayrıca meslek mensupları idman merkezleri açarak kendi adlarına çalışabilmektedirler.

At Antrenörü Meslekte İlerleme
At Antrenörlüğü önlisans programını başarı ile bitirenler ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavında başarılı oldukları takdirde Veteriner lisans programına dikey geçiş yapabilirler.

At Antrenörü ne demektir bunları biliyor muydunuz?, At Antrenörü ne demektir ile kullanıcılar ilginç bilgiler ve merak edilen konulara ulaşabilir.
Geri