Astım ve Öksürük İçin Bitkisel Tedavi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Astım ve Öksürük İçin Bitkisel Tedavi, konusunda bu İçerik Astım ve Öksürük İçin Bitkisel Tedavi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Astım ve Öksürük İçin Bitkisel Tedavi paylaşımı

FairyTale

Genel Sorumlu

astıma iyi gelen bitkiler - öksürüğe ne iyi gelir - şifalı bitkiler - kuru öksürük nasıl geçer - kara turp nelere iyi gelir

Kara turp yapraklı üst kısmından kesildikten sonra içi oyulur. Daha sonra bal içini oyduğumuz turp içerisine konur ve kesilen üst kısmı tekrar üzerine kapatılır. alt sapı kesildikten sonra boş su bardağının üzerine konur. Geceden hazırladığımız zaman sabaha kadar turp içerisinden geçen bal bardağa dolacaktır.

Çocuklarda öksürük ve ateş varsa, sabah elde edilen küre sıcak su eklenerek 1 su bardağına tamamlanır ve biraz zencefil eklenerek çocuğa içirilebilir. En geç 7 gün içerisinde çocukların şikayetleri azalacak ve kaybolacaktır.

Hazırladığımız bu kara turp kürü, kuru öksürüğü olanlar, troid rahatsızlığı olanlar, astım, alerji olanlara müthiş bir şifa kaynağı olacaktır.

Ayrıca kara turp için bir diğer kürümüz,
Eğer üstteki kürü uygulayamıyorsanız, 2 adet orta boy kara turp rendelenir ve yarım litre kadar su içerisinde 5 dakika kadar kaynatılır.

Kara turp kürünü 2 yaş üzeri olan herkes uygulayabilir. Kara turp kürü yukarıdaki rahatsızlıkların dışında uyku problemleri, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için bitkisel tedavi olarak da kullanılabilir.

Prf.Dr Ahmet Maranki

Astım ve Öksürük İçin Bitkisel Tedavi bitkisel tedavi yöntemleri, doğal çözümler ve alternatif tıp önerileri. Şifalı bitkiler, evde uygulanan kürler ve destekleyici tedavi bilgileri.
Geri