serapmisali
Super Üye
Aşktan da Öte - Necla Göçmen
Aşktan da Öte Kitap Özet - Necla Göçmen Kitapları - Aşktan da Öte Kitap Tanıtım
Kitap detayı
Bir umut mu yoksa unut diye mi atıyordu kalbi Pelin'in?
Saplantı haline dönüşmüş bir aşk, vazgeçme noktasından öteye geçmişti çoktan. Söylenecek sözün bittiği yerden
başlıyordu yüreğindeki yangınlar. Çocukluk aşkı, gençlik sevdası ve hayatının merkezine koyduğu insan olan
Yiğit, ona karşı dostluk ve arkadaşlıktan başka hiçbir şey hissetmiyordu. Pelin'in duyguları ise ne zincirlere
ne de kelepçelere vurulabilirdi. Yüreğine adak çaputları bağlıyordu birbiri andına... Dantel gibi işlediği
sevdası düğümleniyordu boğazına. Ve kalbi koşmaktan yorulunca "Ölüme yalınayak gidilir..." diyerek çiçek
tozları serpti ondan geriye kalan sevdalı yüreklere...
Keşke gözleri olsaydı da aşkın, tanık olabilseydi onun kadrini bilenlere...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/MrZHM8H.jpg
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kanes Yayınları
Aşktan da Öte Kitap Özet - Necla Göçmen Kitapları - Aşktan da Öte Kitap Tanıtım
- Aşktan da Öte Kitap Fiyatı - Aşktan da Öte Ön Okuma
Kitap detayı
Bir umut mu yoksa unut diye mi atıyordu kalbi Pelin'in?
Saplantı haline dönüşmüş bir aşk, vazgeçme noktasından öteye geçmişti çoktan. Söylenecek sözün bittiği yerden
başlıyordu yüreğindeki yangınlar. Çocukluk aşkı, gençlik sevdası ve hayatının merkezine koyduğu insan olan
Yiğit, ona karşı dostluk ve arkadaşlıktan başka hiçbir şey hissetmiyordu. Pelin'in duyguları ise ne zincirlere
ne de kelepçelere vurulabilirdi. Yüreğine adak çaputları bağlıyordu birbiri andına... Dantel gibi işlediği
sevdası düğümleniyordu boğazına. Ve kalbi koşmaktan yorulunca "Ölüme yalınayak gidilir..." diyerek çiçek
tozları serpti ondan geriye kalan sevdalı yüreklere...
Keşke gözleri olsaydı da aşkın, tanık olabilseydi onun kadrini bilenlere...
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/MrZHM8H.jpg
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kanes Yayınları