Aşkı Yanlış Biliyorsun...

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşkı Yanlış Biliyorsun..., konusunda bu İçerik Aşkı Yanlış Biliyorsun... hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Aşkı Yanlış Biliyorsun... - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

Trend

Tecrübeli Üye

http://b1110.hizliresim.com/11/10/8/20243.jpg

Her sabah uyandığımda korkularıma günaydın diyorum. Var olmak değil ki istediğim artık,
var edilmek.

Hissetmek; gerçekten sınırsız, dolu dolu. En son ne zaman içten bir gülümseme yaşadım
bilmiyorum...

Unuttuğum o kadar çok şey var ki... Bazı kareleri hatırlamak için ya da içinde kendimden
bir parça bulabilmek için sımsıkı kapıyorum gözlerimi. Geçecek biliyorum ama her geçen
şeyin benden aldıkları beni de benden edecek.

Susmayı, kendi kendime yaşamayı öğrendim... Gözlerimdeki yeşil içinde bir ışık istemiyorum.
Belki de olabilecek hiçbir şeyi istemiyorum. Hayat beni ne kadar buyur eder içinde
bilmiyorum ama benim her çaresizliğimden yararlandı... Ve şimdi sıra hiçlikler içinde
sadece kendi başına hayal kurmakta. Hissetmek zafer, hissedememek ise her zaman olan...

Seni durdurmaya hiçbir zaman gücüm olmadı, senin de benimle kalmaya... Her insan kendi
tercihlerini yaşarmış... Ne yazık ki ben seninkileri yaşıyorum...

Aşk kaybedilince anlaşılabilen bir şey değil, seni koşulsuz sevmek...
Aşk yaşanılanları silmek değil, her defasında yeniden yaşamak... Sende bir gün beni
hatırlayacaksın. Dudak bükmek, gülmek gelecek içinden... Ama
ağlayacaksın...

(Alıntı)

Aşkı Yanlış Biliyorsun... her telden içerikler, Aşkı Yanlış Biliyorsun... ile forum üyeleri farklı konuları keşfedebilir.
Geri