Aşk Romanları Yazan Adam - Levent Mete

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşk Romanları Yazan Adam - Levent Mete, konusunda bu İçerik Aşk Romanları Yazan Adam - Levent Mete hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Aşk Romanları Yazan Adam - Levent Mete paylaşımı

serapmisali

Super Üye

aşk romanları yazan adam kitabının özeti - aşk romanları yazan adam kitabının tanıtımı - levent mete eserleri

`Romanı okumaya ve Orhan Cemil`in yazdıklarını yaşamaya devam ettim. Her bölümden sonra, yaşadıklarımın etkisi henüz üzerimden silinmeden oturup bir bölüm de ben yazıyordum. Böylece giderek, iç konuşmalarla zenginleştirilmiş ve onun kahramanlarından esinlenerek yarattığım karakterlerin rol aldığı yeni ve farklı bir roman biçimleniyordu. Roman içinde bir roman ve onun içinde de bir roman. Aşk romanları içinde geçen ya da aşk romanlarının içinden geçen bir aşk hikâyesi. Aşk kurguları ve aşk `modelleri` hakkında biraz sızılı ama yine de eğlenceli bir iç yoklama, aynı zamanda.
Kurmacanın imkânlarındaki bu geniş ve güzel dolaşma, iyi yazarın elinde bu `moda` türün bereketinin kolay tükenmeyeceğini gösteriyor.

http://www.iletisim.com.tr/images/cust_images/B9789754708318.gif

Adı Aşk Romanları Yazan Adam
EAN 9789754708318
Yayın No İletişim - 653
Dizi Çağdaş Türkçe Edebiyat - 93
Sayfa 131
Baskı 1.Baskı Eylül 2000, İstanbul
Yazar Levent Mete
Kapak Fatoş Gencosman
Kapak Filmi Diacan Grafik
Uygulama Hüsnü Abbas
Düzelti Serap Yeğen
Montaj Hasan Deniz
Kapak Baskısı Sena Ofset
İç Baskı Şefik Matbaası
Cilt Şefik Matbaası

Aşk Romanları Yazan Adam - Levent Mete yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Aşk Romanları Yazan Adam - Levent Mete ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri