Aşk kaç kere yaşanır ?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Aşk kaç kere yaşanır ?, konusunda bu İçerik Aşk kaç kere yaşanır ? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Aşk kaç kere yaşanır ?

- Sadefan.com | Aşk kaç kere yaşanır ? paylaşımı
Aşk kaç kere yaşanır ? ilişkiler forumu ve tavsiyeler, Aşk kaç kere yaşanır ? ile kullanıcılar partner ilişkileri ve önerilere ulaşabilir.
yasanabildigi kadar:D saka

bence 1 kere yasanir ilk gunku gibi asla olmaz:) tesekkurler guzel paylasim perim

bu bayanlar kulüne bi ben yazıyorum galiba karşı cins olarak :D pek bi cinsim herhal :p 2 kere yaşanır :D

bu bayanlar kulüne bi ben yazıyorum galiba karşı cins olarak :D pek bi cinsim herhal :p 2 kere yaşanır :D

bayanlara özel yerler zaten erkekere kapalı istesenizde yazamassınız:)
size açık yerlere yazabilirsiniz bayan olmanız şart değil:)

soruya gelince birden fazla yaşanır ama ilk aşk asla unutulmaz ve hepsinden farklıdır...

efendim simdi iki kere yasaniri yasayinca bize tecrübelerinizden bahseder bilgilendirirmisiniz :d
sizin fikirlerinize ihtiyaclarimiz var :D:D

iki kez yasaniyor olan asklarda helee nasil bir durum söz konusu oluyor bizlerle paylasmanizi rica ediyoruz :dans

selamlar sevgiler saygilar bizden efenim

Aşk varmı ki?..Varsa bu sayıda ne oluyo?..Sayısı varsa ask mı olur?..Anlamam cok ama bence ask mask yok helekı sayılıysa hepsı yalan..

Ben Aska inanmam ask yalan bence gerçek olan sevgidir insan severse yurekten sever onun adina herkes ask der ama bence adi gerçek sevgidir bunun haricinde yalandir derim

Geri