Artık Kısa Cümleler Kuruyorum

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Artık Kısa Cümleler Kuruyorum, konusunda bu İçerik Artık Kısa Cümleler Kuruyorum hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Artık Kısa Cümleler Kuruyorum paylaşımı

Gripin

VIP Üye

ArTıK KıSa CüMLeLeR KuRuyoRuM
Sen aldan daha yüzümdeki gülüşe.. sanırsın ki en gamsızı ben en profesyonel yaşayan hayatı.. diilim diilim diilim!! mutlu diilim! gülmüyorum.sevmiyorum. hayattan zevk almıyorum.artık şehre bakıp yaşamı hissetmiyorum.

gücüm yok sevinemiyorum. soğukta üşümüyor güneşte ısınmıyorum.
kuru yapraklara basınca mutlu olmuyorum. annemin kucağında babamın yamacında sevdiğimin kollarında bile huzur bulmuyorum.
sebepsizim soranlara anlatamıyorum. cevapları saklı diil bulamıyorum.
kimsenin gözüne bakmıyorum. canını yakmıyorum.kalbimi açmıyorum.
elimi vermiyorum. kendi kendime yeterdim artık doymuyorum.
çaresiz diilim. ama çare bulamıyorum. bazen saçmalıyorum.
pişman olmuyorum. bilemiyorum. göremiyorum. kalbimi ısıtacak bi dost aramıyorum. vazgeçtim istemiyorum. içimden geçenleri özlüyor dışımda kalanların yüzüne bakmıyorum. sadeyim. olduğum gibiyim. güzelliğimle övünmüyorum. iltifatlarla avunmuyorum. beni anlıycak birini aramıyorum.acımayın yardım istemiyorum. yanlış anlaşılıyor anlatmaya çalışmıyorum..
vazgeçtim. bitiğim zannediyorum. eskidendi; savaşırdım.

şimdi sadece söylüyorum. artık kısa cümleler kuruyorum..

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs482.ash1/26366_380444610770_349928350770_4386354_7570879_n.jpg

Artık Kısa Cümleler Kuruyorum şiirler ve edebi içerikler, Artık Kısa Cümleler Kuruyorum ile forum üyeleri duygu dolu paylaşımlara ulaşabilir.
Geri