Alex Telles'in forma numarası belli old

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Alex Telles'in forma numarası belli old, konusunda bu İçerik Alex Telles'in forma numarası belli old hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Alex Telles'in forma numarası belli old paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Alex Telles'in forma numarası belli oldu

Galatasaray'ın Gremio'dan transfer ettiği Alex Telles, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

http://i.imgur.com/cpHyPJC.jpg

Sarı Kırmızılıların yeni transferi Alex Telles, ilk antrenmanına çıktıktan sonra GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Hayallerini gerçekleştirdiğini belirten Brezilyalı, "8 yaşından beri hep çalışıyorum. Elbette buralara gelmem de ailemin payı büyük. Galatasaray'a gelerek rüyamı gerçekleştirdim. Gelmemde ki en büyük faktör Mancini'ydi. Melo beni bütün takımla tanıştırdı. Kendimi evimde gibi hissediyorum. En büyük hayalim Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamaktı. Şimdi sırada Brezilya Milli Takımı forması giymek var. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dünya çapında bir derbi. Bu derbide görev almak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Bu arada Alex Telles, Galatasaray'da 15 numaralı formayı giyecek...

Alex Telles'in forma numarası belli old yazılım ve uygulamalar, Alex Telles'in forma numarası belli old ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri