DuyguSal
Tecrübeli Üye
Affet beni sevgilim
Dinmeyen yağmurlar bıraktın gözlerime Zora koştum seni Eriyip bittiğini göremedim Halbuki açık açık söyledin bana Dinlemedim seni Ha dedim, biraz daha dedim Yüreğini ezdim senin Affet beni sevgilim Affet beni büyüğüm Çocukluk yaptım Hep masum göründüm sana Seni kandırdım Bile bile hırçınlık yaptım Yaramazlık yaptım Yarınlarımızı sordum sana Zorla hayal kurdurdum sana Herşeye ağlar olduk Şerefsizlik etmemiştim Hep çocuk kaldım Hem de kötü bir çocuk Ama inan tüm masumluğumla Tüm şevkatimle Tüm sevgimle sevdim seni Affet beni yüreğim Affet beni bebeğim Üzdüm kırdım seni Denetlemeye kalktım Çok üzerine gittim Bir elma şekeri aldım sana Sen onu bitirene kadar düzeleceğim dedim Düzelemedim Belki de bana ihtiyacın olduğu zamanlarda Yanında olamadım Söz yapmayacağım bir daha dedim Hele hele namussuzluk hiç Dürüst olmuştum çoğu zaman Sıkıntı yaratan yalanlarında yol değildi hani Çocukluğumu yaşamıştım seninle sadece Rahattım sevginle Yanında varolduğumu hissetmiştim çünkü Ben sözümde duramadım ,
SEVGİLİM AFFET BENİ CANIMSIN AFFET
SEVGİLİM AFFET BENİ CANIMSIN AFFET